25 janeiro, 2013


Cremusse de Chocolate

Chocolate Cremusse

Cremusse de chocolate

Ingredientes 

1 pacote de pó para pudim 
1 e ½ xícara (chá) de leite 
200 g de chocolate ao leite picado 
3 xícaras (chá) de chantili 

Modo de preparo

Em uma panela, misture o pó para pudim com o leite. Leve ao fogo brando, mexendo sempre até engrossar. Desligue o fogo e misture bem o chocolate picado até derreter totalmente. Deixe esfriar, junte duas xícaras (chá) de chantili e misture bem. Distribua em taças e leve à geladeira até firmar. Na hora de servir, decore com o restante do chantili.
Recipes in English
Ingredients
1 package of powdered pudding

1 and ½ cup (tea) milk
200 g of milk chocolate, chopped
3 cups (tea) of whipped cream
Preparation

In a saucepan, mix the powder with milk pudding. Bring to a simmer, stirring constantly until thickened. Turn off the heat and mix the chopped chocolate until melted completely. Let cool, then add two cups (tea) of whipped cream and mix well. Distribute into bowls and refrigerate until firm. At serving time, garnish with remaining whipped cream.

Nenhum comentário:

Postar um comentário