01 fevereiro, 2013


Canelone de Carne-Seca

Drought-Meat Cannelloni

Canelone de carne-seca

Ingredientes

200g de canelone cozido (16 unidades)
1Kg de carne seca dessalga, cozida e desfiada
4 colheres (sopa) de óleo
1 cebola média pequena picada
2 dentes de alho picados
Sal e pimenta a gosto
Salsa picada a gosto
1 lata de molho temperado
100g de mussarela ralada

Modo de preparo

Em uma panela aqueça o óleo, doure a cebola e o alho. Junte a carne-seca desfiada e refogue por 5 minutos, mexendo para não grudar no fundo da panela. Tempere com o sal, se necessário e a pimenta. Desligue o fogo e misture a salsa. Deixe amornar e recheie os canelones. Unte um refratário com um pouco de manteiga e distribua os canelones. Cubra com o molho e por cima coloque a mussarela. Leve ao forno preaquecido a 200°C até aquecer bem e a mussarela derreter. Sirva em seguida.

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Ingredients

200g baked cannelloni (16 units)

Desalting 1kg of dried meat, cooked and shredded

4 tablespoons (soup) of oil

1 medium onion, chopped small

2 cloves garlic, minced

Salt and pepper to taste

Chopped parsley to taste

1 can of spiced sauce

100g grated mozzarella

Preparation

In a pan heat the oil, fry the onion and garlic. Stir in shredded dried beef and saute for 5 minutes, stirring to avoid sticking to the bottom of the pan. Season with salt and pepper if necessary. Turn off the heat and stir in the parsley. Let cool and fill the cannelloni. Grease an ovenproof dish with a little butter and distribute the cannelloni. Cover with the sauce and place the mozzarella on top. Bake in preheated oven at 200 ° C to heat through and melt mozzarella. Serve immediately.



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