29 janeiro, 2013


Gelatina de Manga

Gelatin Manga

Gelatina de manga

Ingredientes

6 claras
12 colheres (sopa) de açúcar
2 xícaras (chá) de manga em calda escorrida
1 envelope de gelatina incolor
3 colheres (sopa) de geléia de frutas vermelhas

Modo de preparo

Bata as claras em neve e acrescente o açúcar aos poucos até obter um merengue bem firme. Dissolva a gelatina, seguindo as instruções do fabricante, e incorpore ao merengue delicadamente. Junte as mangas em calda com cuidado e despeje em uma fôrma de bolo inglês, umedecida com água. Leve à geladeira por aproximadamente 6 horas. Sirva acompanhada da geléia de frutas vermelhas. 
Revenue in English 
Ingredients
6 egg whites

12 tablespoons (soup) of sugar
2 cups (tea) of mango in syrup drained
1 envelope gelatin colorless
3 tablespoons (soup) of red fruit jelly
Preparation

Beat the egg whites and add sugar gradually until you get a meringue firmly. Dissolve gelatin, following the manufacturer's instructions, and incorporate the meringue gently. Add the mangoes in syrup carefully and pour into a cake pan english, wetted with water. Refrigerate for about 6 hours. Serve accompanied jelly berries.




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